x BeSt RayA taOn nEyh
Saturday, September 3, 2011 @ 2:27 PM | 0♡ comment(s)
hari neyh cukup kita raya 5 hari kan . best raya korang semua ?
oh ! bagusnya kalau best ye ! kalau tanya aku , aku akan jawab "x best langsung!"
kenapa ? ermm . tah . x semangat langsung nak beraya tahun neyh .
biasa lah . first time raya tanpa orang yang paling aku sayang kan .
dah 35 hari abah pergi meninggalkan kami semua .
baju raya pun pakai time hari first tuh saja .
sorry lah ye . x ada gambar raya tahun neyh . berada dalam keadaan kesedihan .
x ada mood langsung nak beraya .

kuih2 raya kat umah pun bertegolek kat situ saja :P
ketupat lagi lah . x ada sapa pun sentuh .
membazir ja semua . kuih2 yang favourite pun sama .
semua still penuh balang lagi .

korang semua jemput2 lah datang rumah ye .
habiskan kuih2 aku neyh . hee . kbaii .


Prev | New