teRima kaSih mY cikgu seJaraH ! cikGu pEmbeRi sEmaNgaT kePada SaYa !
Monday, August 8, 2011 @ 2:54 PM | 0♡ comment(s)
korang sehat ? uh ! aku x sehat . batuk , sedih . huhu .
tadi kat sekolah , first-first masuk kelas , subjek sejarah .
and mase tuh jugak lah ade orang datang mintak sumbangan untuk aku .
huh ! sedih gile time tuh . then da lepas orang tuh kua , cikgu datang kat aku .
dia bagi nasihat lah , urut-urut blakang aku lah , suruh aku bersabar lah .
macam-macam dia buat . lama gila . aku x tahan sangat denga denga cakap suma-suma tuh ,
aku peluk cikgu . nangis teresak-esak . sumpah sedih denga dia cakap .
aku x pe tau kalau cikgu tuh just cakap je . x de nak pegang-pegang aku lah .
kalo yg pegang-pegang tuh , nanti mula lah menangis .

one more thing , aku x ley alone . nanti aku ingat arwah abah .
kalo aku tgh belajar ke , ape ke . x pe . jgn sunyi sepi .
nanti kang tibe-tibe jatuh laa air mata jernih neyh .

then lepas abis subjek sejarah tuh , ict plak . cikgu x de .
so dorang freedom . huhu . bukak internet lah . ape lg .
ade meja belakang aku neyh , dorang layan lagu .
okey . aku layan lagi . tetibe dorang layan lagu raya .
fuhh ! secara x diundang , air mata jatuh .
knp ? sebab sedih . raya tahun neyh dan seterusnya x dapat raya ngan abah .
dorang happy-happy nak raya , aku sedih . hurmmm ... :'(

hurm . balik umah td , aku trus bagi duit tuh kat mak . mak nangis termasuk lah aku :'(
mak cakap duet tuh simpan buat kenduri arwah untuk abah .

ABAH , ADIK SAYANG ABAH .
ADIK AKAN BELAJAR RAJIN-RAJIN SAMAPI BERJAYA .
MESTI ABAH HAPPY KAN TENGOK ADIK KAT SANA KALO ADIK BERJAYA ?
ADIK JANJI ADIK AKAN BUAT YANG TERBAIK UNTUK LIHAT MAK DAN ABAH BAHAGIA WALAUPUN KITA X SEMPAT NAK RAIKAN SAMA-SAMA .

Prev | New