al-FatiHah unTuk aRwaH aBah :'(
Monday, August 1, 2011 @ 11:12 AM | 0♡ comment(s)
sabtu , 30 julai 2011 . hari yg sangat menyedihkan bagi aku , mak , abang , angah , kakak n semua saudara-mara . abah , Ibrahim bin Saad telah kembali ke Rahmatullah pada jam 7.15 ptg di hospital sultanah bahiyah . al-Fatihah untuk arwah abah . semoga arwah abah dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang2 yg beriman . INSYAALLAH . aminn ... Allah lebih sayangkan abah . Allah ambil abah pun dah cukup baik bagi kami semua dengan penderitaan yg abah alami . walaubagaimanapun , kami redha dengan pemergian abah . setiap yg hidup pasti akan merasai mati . cuma masanya sahaja lambat atau cepat dan bagaimana keadaannya . kita jumpa di padang mahsyar nanti ya abah ! kami yg masih hidup di dunia ni perlu meneruskan hidup dan tabahkan hati dengan pemergian abah . abah , adik x sempat nak tunjuk kejayaan adik kat abah . INSYAALLAH adik akan buat yg terbaik ! tahun neyh raya x ada makna lg bagi aku dan family tanpa abah tersayang :'(

ADIK SAYANG ABAH SANGAT-SANGAT !!!

*to my friends , sorry if aku x gtaw korang . sory sesgt ! aku lupa gila .

Prev | New